Intuïtief creatief coach

Het Intuïtief tekenen heeft mijn leven gered!
Behoorlijk straffe uitspraak…..niet?  Maar ik meen het echt.
Moest ik vroeger het intuïtief tekenen niet gehad hebben zouden er hoogstwaarschijnlijk  “ongelukken” gebeurd zijn.   

Verdrongen emoties, gevoelens rond kwetsuren, trauma’s uit mijn verleden werden toen regelmatig getriggerd en mijn reacties daarop kwamen er vaak ongenuanceerd uit. Ik had mezelf soms echt niet in de hand.

Door gericht, via het intuïtief tekenen, met deze kwetsuren aan de slag te gaan had ik een constructieve manier gevonden om hier mee om te gaan. Dat gaf inzicht en hielp me om alles te verwerken en een plaats te geven. 

In een persoonlijk consult heb jij de mogelijkheid om gericht, stapje voor stapje, aan jouw triggers vorm en kleur te geven, op papier te zetten wat jou belet om helemaal jezelf te zijn. 

 

Duur sessie +/- 90min. Prijs 75€

Heb jij begeleiding nodig op jouw pad of wil je meer info neem vrijblijvend contact met me op.