Previous slide
Next slide

Krachtdieren en Kr8dierportretten in opdracht

Een krachtdier is een spirituele gids. Het is je helper, loodst je overal doorheen en brengt je wijsheid, inzicht en boodschappen. Het steunt je, beschermt je, geeft raad en waarschuwt. Soms tijdelijk, soms je hele leven lang.

Werkwijze:

Zin om ook eens een Kr8dierportret te laten maken? Vraag je je af hoe dit in zijn werk gaat?

Ik heb alvast niet de pretentie te weten welk dier jouw kr8dier is. Misschien ken jij jouw kr8dier al, misschien ook niet. Gaandeweg het samenwerkingsproces komen we er wel achter.
Je krijgt in eerste instantie een persoonlijke vragenlijst. Eén onderdeel van de vragenlijst is je levensverhaal opschrijven, dat mag behoorlijk uitgebreid. Die vragenlijst en je levensverhaal brengen vaak al meer duidelijkheid omtrent jouw krachtdier.  

Naast deze vragenlijst is er ook nood aan minstens 1 persoonlijk contact. In levende lijve of – mocht de afstand te groot zijn – via Skype.
Tijdens dat gesprek bespreken we je antwoorden op de vragen uit de lijst. We bekijken jouw mogelijke krachtdieren. Wat betekenen deze dieren voor jou? Welke boodschap hebben ze voor jou?

Gaandeweg komen we te weten welk dier jouw (huidige) kr8dier is. Je kiest vervolgens een aantal foto’s van jou persoonlijk om te combineren met jouw Krachtdier. Ik maak een voorontwerp dat ik je ter bespreking voorleg. Alle suggesties, opmerkingen en bedenkingen zijn welkom. Ik stem mij intuïtief op jou af, neem alle info mee en ga opnieuw aan het werk.

In sommige gevallen stuur ik tussentijds al eens een foto door waarop je kan zien hoe het werk vordert. Dit hangt echter af van opdracht tot opdracht; misschien moet jij wel tot het allerlaatste moment wachten om een eerste glimp van jouw kr8dierportret op te vangen.

Van zodra jouw portret klaar is, bezorg ik je de afbeelding of spreken we af om het portret persoonlijk te overhandigen. Is de afstand tussen ons te groot dan bekijken we hoe ik het portret op een ‘veilige’ manier tot bij jou krijg. 

Het is mijn doel om een zo persoonlijk mogelijk kr8dierportret te creëren, vertrekkend vanuit mijn intuïtie en volledig afgestemd op jou en je krachtdier. Het is sowieso altijd een uniek werk. Het zou wel fijn zijn als ik het werk mag publiceren op mijn website of via social media om zo nieuwe opdrachten te genereren. Als je dit echt niet wil, heb ik daar uiteraard alle respect voor.

Ik stuur je een vragenlijst op, jij schrijft in het kort je levensverhaal op. Er volgt een individueel gesprek van +/- 1u30min.  Aanlevering foto’s van jezelf om (eventueel) te combineren met jouw Kr8dier. 

Formaat 50X60 cm

Prijs: 385€

Een Kr8dierportret neemt al snel een volle week in beslag

Afhankelijk van het aantal opdrachten kan de wachttijd een twee-a drietal maanden oplopen.

Nieuwsgierig geworden?  Neem gerust contact met me op.

Informatie aanvragen of offerte

Wil jij ook een schilderij van jou en je krachtdier?
Stuur even een berichtje naar Armand
Ik beloof je, het is een hele mooi reis die je samen maakt)